Valpkurs

Kursen ger grundläggande kunskaper i konsten att få en följsam hund som verkligen vill ta kontakt med och samarbeta med dig. Träningen sker utan bestraffning och bygger istället på belöning av önskade beteenden. Praktik varvas med teori där du får grundläggande kunskaper om att ha hund. Praktiken innehåller kontakt, passivitet, koppelträning, sitt/ligg/stanna kvar, hantering, inkallning, möten och förbudsträning. Under teoristunderna inne i stugan får valparna träna på att sitta snällt i knä eller ligga på golvet och göra ingenting medan hussar och mattar fikar och lyssnar på instruktören =)

Kursen är till för valpar från ca 3 månader.

Pris: 900 kr. Om du inte redan är medlem så tillkommer medlemsavgift med 500 kr.

Första tillfället träffas vi utan hundar. Kom ihåg att ta med vaccinationsintyget.

Denna kurs är öppen för anmälan!

Planerade kurstillfällen 2021: Kursen startar då tillräckligt med anmälningar har inkommit.

Valpkurs 2014

Under 2021 så finns det nu inplanerade tillfällen för valp- samt allmänlydnadskurs!

Anmäl dig och din hund här:

Anmälningsformulär →

Tänk på: Anläggningen är till för medlemmar i klubben. Du är dock givetvis välkommen att träna hos oss om du kommer från en annan brukshundklubb!

Ta gärna kontakt med vår ordförande innan för att kolla vilka dagar det inte är fullt med kurser och annat vid anläggningen.