Träning för klubbens medlemmar

Corona

Följ smittskyddsreglerna!Kom ihåg att följa smittskyddsreglerna så är det ok att träna i Skoga.

• Är du minsta krasslig - stanna hemma
  • Tillhör du riskgrupp - stanna hemma
  • Håll avstånd - undvik stuga och dass och håll avstånd ute
  • Ta med eget fika och sittdyna
  • Ser du att det är många ute vid klubben så kan du avväga att välja att träna en annan dag för att inte riskera att komma för nära varandra och därmed öka risken för smittspridning.

Här finns alltid dagsfärsk information om vad som gäller för oss som håller på med hundar i organiserad verksamhet:

> SKK: Åtgärder mot covid-19

> SBK: Åtgärder mot covid-19

Höst-vinter-vår: Lördagsträning på egen hand

Ingen organiserad lördagsträning pga ökade restriktioner mot smittspridningen i samhället.

Vår-sommar-höst: Tisdagsträning i Skoga kl. 18.00

Tisdagsträningarna över för den här gången, vi återkommer i vår om coronasituationen så tillåter.

På tisdagsträningarna finns alltid en instruktör på plats för att hjälpa dig med din träning.

• Instruktör från kl. 18.00.
  • Gemensam platsliggning med skott kl 18.15 därefter budföring med skott.
  • Från klockan 18.35 är det inga skott.
  • Gemensam platsliggning utan skott kl 19.00.

En Skogavärd finns tillgänglig och kan visa dig tillrätta om det är första gången.

Om du som är satt som instruktör eller skogavärd inte kan det datum du är satt på - byt med någon annan. Eget ansvar(Meddela gärna webbmaster om ni byter, så uppgifterna på den här sidan blir rätt, [email protected]).

2018-09-15 Tung apportering Hiro

Corona - Covid-19Ute i Skoga följer vi smittskyddsreglerna:

• Är du minsta krasslig - stanna hemma
  • Tillhör du riskgrupp - stanna hemma
  • Håll gott avstånd - undvik stuga och dass och håll avstånd ute
  • Ta med eget fika och sittdyna/stol
  • Handhygien
  • OCH: Ser du att det är många ute vid klubben så kan du avväga att välja att träna en annan dag för att inte riskera att komma för nära varandra och därmed öka risken för smittspridning.

Tänk på: Anläggningen är till för medlemmar i klubben. Om du inte brukar vara här så ofta och därmed inte är ett känt ansikte kan du bli ombedd att visa ditt medlemskort. Du är givetvis välkommen att träna hos oss om du kommer från en annan brukshundklubb. Ta gärna kontakt med vår ordförande innan för att kolla vilka dagar det inte är fullt med kurser och annat vid anläggningen.