Träning för klubbens medlemmar

Smittskyddsregler avseende covid-19

Kom ihåg att följa smittskyddsreglerna, så är det ok att träna i Skoga.

Se informationsrutan till höger!

Höst-vinter-vår: Lördagsträning på egen hand

Lördagsträningarna är igång igen under 2021!

Under lördagarna brukar medlemmarna avnjuta grillad korv och trevligt umgänge tillsammans kring lunchtid.

Vår-sommar-höst: Tisdagsträning i Skoga kl. 18.00

Tisdagsträningarna är äntligen igång under sommaren 2021! Dock utan instruktör, så skott kommer ej att ske. Information kommer om datum för sommaruppehåll.

På tisdagsträningarna finns alltid en instruktör på plats för att hjälpa dig med din träning.

• Instruktör från kl. 18.00.
  • Gemensam platsliggning med skott kl 18.15 därefter budföring med skott.
  • Från klockan 18.35 är det inga skott.
  • Gemensam platsliggning utan skott kl 19.00.

En Skogavärd finns tillgänglig och kan visa dig tillrätta om det är första gången.

Om du som är satt som instruktör eller skogavärd inte kan det datum du är satt på - byt med någon annan. Eget ansvar.

2018-09-15 Tung apportering Hiro

Corona - Covid-19Ute i Skoga följer vi smittskyddsreglerna:

• Är du minsta krasslig - stanna hemma
  • Tillhör du riskgrupp - stanna hemma
  • Håll gott avstånd - undvik stuga och dass och håll avstånd ute
  • Ta med eget fika och sittdyna/stol
  • Handhygien
  • OCH: Ser du att det är många ute vid klubben så kan du avväga att välja att träna en annan dag för att inte riskera att komma för nära varandra och därmed öka risken för smittspridning.

Åtgärder från SKK och SBK:

Här finns alltid dagsfärsk information om vad som gäller för oss som håller på med hundar i organiserad verksamhet:

SKK: Åtgärder mot covid-19 →

SBK: Åtgärder mot covid-19 →

Tänk på: Anläggningen är till för medlemmar i klubben. Du är dock givetvis välkommen att träna hos oss om du kommer från en annan brukshundklubb!

Ta gärna kontakt med vår ordförande innan för att kolla vilka dagar det inte är fullt med kurser och annat vid anläggningen.