"Slyngel"-kurs

Kursen är för unga hundar som av någon anledning inte kunnat delta i valpkurs. Innehållet i kursen är detsamma som i valpkursen, men vi kan ställa lite högre krav på hunden eftersom den är äldre.

För hundar från 6 till 12 månader.

Pris: 900 kr. Om du inte redan är medlem så tillkommer medlemsavgift med 500 kr.

Första tillfället träffas vi utan hundar. Kom ihåg att ta med vaccinationsintyget.

Traning1

Höstens kurser är fullbokade.

Ny möjlighet att anmäla sig kommer i början på 2021.

Tänk på: Anläggningen är till för medlemmar i klubben. Om du inte brukar vara här så ofta och därmed inte är ett känt ansikte kan du bli ombedd att visa ditt medlemskort. Du är givetvis välkommen att träna hos oss om du kommer från en annan brukshundklubb. Ta gärna kontakt med vår ordförande innan för att kolla vilka dagar det inte är fullt med kurser och annat vid anläggningen.