Styrelsen informerar

Styrelsen vill härmed meddela att följande poster på valberedningens tidigare förslag inte längre är aktuella då man har valt att lämna sin plats till förfogande. Styrelsen sitter kvar till årsmötet men följande poster ställer sig ej valbara vid årsmötet:

• Ordförande
  • Kassör
  • Sekreterare
  • Ledamot 1
  • Ledamot 2
  • Ledamot 3
  • Suppleant 1
  • Revisor 1
  • Revisor 2

Valberedningen kommer inom en kort tid att presentera ett nytt förslag av eventuella kandidater för året 2023.

Skicka in tävlingsresultat för 2022!

Har du tävlat under 2022? Dags att ansöka om vandringspriserna! Statuter finns här på hemsidan.

Har du tävlat för Hedemora-Säter BK och erövrat en titel? Skicka in det också, så får ni en fin rosett.

Slutligen så har vi även nu statuter för Ströms pris för Bästa special i spårklass tillsammans med övriga statuter på hemsidan, se länk ovan.

När du skickar in:
Skriv förarens namn, hundens officiella namn + "smeknamn" med titlar och ras, var och när ni tävlat, vilken klass och resultat.

Skickas till [email protected] senast 2022-12-31.

🐾🏆🐾

för Hedemora-Säter BK

Kurs: Uppletande av föremål

I december startar en spännande kurs Uppletande av föremål på klubben: varmt välkommen med din anmälan!

Detta är en kurs för dig som vill börja med inlärningen av "Uppletande av föremål" med inriktning mot bruksprov i första hand.

Vi lär hunden att hämta föremål som har mänsklig vittring som är ett tävlingsmoment i Bruksets högre klass och elitklass.

Grötparty!

2022-11 Grötparty

Valberedningens stadgar och förslag för 2023

Valberedningens stadgar och förslag på ny styrelse ligger nu uppe under Om klubben: Årsmöte!

Staket & städdag!

309903635_651313399924594_5735371902597652748_n

Lördag 22 oktober kl 10.00 samlas vi på klubben för att snygga till ❣️

Det som planeras att göras är att åtgärda staketet på appellplan samt rensa i ladan/stugan/gården och köra iväg med skräp till tippen.

Så har du kratta, sekatör, slägga, gummiklubba, jordborr, spett, släp eller nått annat du tror kan behövas ta med de och kom.

Kanske har du någon perenn/lök du kan tänka dig dela med dig av som vi kan plantera 🌺

Få en härlig dag tillsammans med resten av medlemmarna och njut av hamburgare 🍔 som klubben bjuder på❣️

Ju fler vi är, ju roligare blir det! Och fortare går det 🍁🥰

Hoppas vi ses❣️

Grand Finale 2022

DM i Rallylydnad 25/9

Nu är våran Rally-helg avslutad!

Stort tack ni alla som kom och starta på våra premiär tävlingar i Rallylydnad, stort tack till domare, skrivare, sekreterare, kökspersonal, funktionärer, alla medlemmar som är med i förberedelser och hjälper till med allt möjligt❣️

2022-09 Rally fortsättning

Fortsättning
🥇 Isabell Tronelius, Twix, kval, 93 p
🥈 Cecilia Norberg, Hetsa, kval, 87 p ~ DM Mästare Fortsättning 🏵️
🥉 Lena Hedlund, Katja, kval, 80 p

2022-09 Rally mästare

Mästare
🥇 Anne-Lie Tronelius, Lycka, cert, 99 p
🥇 Karin G Lindholm, Yra, cert, 99 p ~ 🏵️ DM Mästare 2022 🏵️
🥉Anna-Lena Jonsson, cert, 96 p

Reservation för felskrivning.

För fullständiga resultat:

DM i Rallylydnad 24/9

Wow vilken underbar premiär av våra rally-tävlingar vi fick till denna september lördag!
Först ut var:

2022-09 Rally avancerad

Avancerad
🥇 Anne-Lie Tronelius, Hirvi, kval, 93 p
🥈 Åsa Folcke, Lumos, kval, 87 p
🥉 Ninni Ollén, Pelé, kval, 86 p DM-Mästare Avancerad

2022-09 Rally nybörjare

Nybörjare
🥇 Camilla Frid, Nåjd, kval, 96 p ~ DM-Mästare Nybörjare.
🥈 Havanna Matsson, Karlsson, kval, 94 p
🥉 Yvonne Eriksson, Hexa, kval, 89 p
🥉 Emelie Kjellstedt, Zammy, kval, 89 p

Reservation för felskrivning.

För fullständiga resultat:
Så roligt att vi även kan gratulera så många hemma ekipage som placerade sig så fint och gjorde så fina rundor med era hundar!

Stort tack till helgens funktionärer, som gjorde klubbens premiär så himla lyckas❣️

Om klubben: Dokument

Successivt under hösten kommer dokumenten (blanketter, instruktioner, gamla handlingar) som ligger ute på hemsidan att mer och mer konsolideras under sidan Dokument under rubriken Om klubben.

Du hittar nu reseersättningsblankett för domararvode där.

•    November
  •    Oktober
  •    September
  •    Augusti
  •    Juli
  •    Juni
  •    Maj
  •    April
  •    Mars
  •    Februari
  •    Januari
  • 2021

Psst... vi finns på Facebook och Instagram!

Instagram Facebook

Tack till våra sponsorer

agria

primadog_logo_black