Aktuellt!

2021-06-16

Träningstävlingar i rallylydnad & agility

Lördagen 3 Juli kommer det hända roliga grejjer på klubben i Skoga, då kan du testa på Rallylydnad och Agility med din hund, oavsett om du är medlem eller ej!

Så vill du ha en rolig Lördag som bjuder på flera skratt tillsammans, ta dig ut till oss i Skoga tillsammans med din hund! 🐶

För mer info/anmälan, se klubbens Facebooksida eller titta här på hemsidan under rubriken Tävling: Klubbens tävlingar!

2021-06-08

Info från styrelsen

Äntligen kan vi meddela att verksamhet på klubben kommer igång!

• Tisdagsträningarna är igång under sommaren – dock utan instruktör, så skott kommer ej att ske.
  • Även torsdags- och lördagsträningarna är igång, under lördagen brukar medlemmarna avnjuta grillad korv och trevligt umgänge tillsammans runt lunchtid.

Vi följer såklart fortfarande riktlinjer från FHM, SKK och SBK. Gör det du också!

Styrelsen önskar få in förslag från er medlemmar på instruktör ni skulle vilja att vi försöker få hem till klubben under en helg.

Förslag mejlas till: [email protected]

Beslut gällande detta tas under medlemsmötet i augusti.

Städdag juli 2021

2021-05-17

Information om kurser till våren

Vi på Hedemora-Säter brukshundsklubb vill bara informera er alla om att vi snart kommer att dra igång kurserna igen.

Vi kommer börja med valp- och allmänlydnadskurser. Självklart kommer vi då att följa restriktioner så att kursen genomförs på ett säkert sätt.

Information kommer ut här på hemsidan och Facebook hur man anmäler sig snart. Hoppas vi ses!!

🐾🐕 😃

Uppdatering 2021-05-22: Anmälan för valpkurs samt allmänlydnad är nu öppen!

Månadens bild – maj 2021

Fin bild på Ninni Olléns Heimdals Pelé & Skogabos Epizka Ezzex

Maj 2021

Uppdaterat

2021-06-16
Information om kommande träningstävlingar den 3:e juli upplagt på startsida samt Tävling: Klubbens tävlingar. Kalendern uppdaterad.

2021-06-08
Lagt upp ny info från styrelsen, samt uppdaterat sidan Träning. Flyttat informationslänkar om covid-19-åtgärder hos SKK och SBK till sidofältet Coronarestriktioner. Lagt upp månadens bild på startsidan.

2021-05-22
Anmälan till valp- och allmänlydnadskurser 2021 är öppen.

Coronarestriktioner

Corona - Covid-19Ute i Skoga följer vi smittskyddsreglerna:

• Är du minsta krasslig - stanna hemma
  • Tillhör du riskgrupp - stanna hemma
  • Håll gott avstånd - undvik stuga och dass och håll avstånd ute
  • Ta med eget fika och sittdyna/stol
  • Handhygien
  • OCH: Ser du att det är många ute vid klubben så kan du avväga att välja att träna en annan dag för att inte riskera att komma för nära varandra och därmed öka risken för smittspridning.

Åtgärder från SKK och SBK:

Här finns alltid dagsfärsk information om vad som gäller för oss som håller på med hundar i organiserad verksamhet:

SKK: Åtgärder mot covid-19 →

SBK: Åtgärder mot covid-19 →

> Läs mer om prenumeration på Bingolotter

Ett stort tack till våra sponsorer

Studiefrämjandet

> Hitta hit