Allmänlydnad

Kursen vänder sig till dig som vill ha en trevlig vardag tillsammans med din hund. Den är ett naturligt steg att ta efter valpkursen. Kontaktövningar, allmänlydnad, inkallning och hundmöten blandas med teori. Vi jobbar mycket med kontakten och samarbetet mellan hund och ägare.

Lämplig för vuxna hundar.

Pris: 900 kr. Om du inte redan är medlem så tillkommer medlemsavgift med 500 kr.

Första tillfället träffas vi utan hundar. Kom ihåg att ta med vaccinationsintyget.

Denna kurs är öppen för anmälan!

Planerade kurstillfällen 2021: 2/6, 9/6, 12/6, 16/6, 19/6 och 23/6.

Lydnadsträning

Under 2021 så finns det nu inplanerade tillfällen för valp- samt allmänlydnadskurs!

Anmäl dig och din hund här:

Anmälningsformulär →

Tänk på: Anläggningen är till för medlemmar i klubben. Du är dock givetvis välkommen att träna hos oss om du kommer från en annan brukshundklubb!

Ta gärna kontakt med vår ordförande innan för att kolla vilka dagar det inte är fullt med kurser och annat vid anläggningen.