Styrelsen informerar

Styrelsen vill härmed meddela att följande poster på valberedningens tidigare förslag inte längre är aktuella då man har valt att lämna sin plats till förfogande. Styrelsen sitter kvar till årsmötet men följande poster ställer sig ej valbara vid årsmötet:

• Ordförande
  • Kassör
  • Sekreterare
  • Ledamot 1
  • Ledamot 2
  • Ledamot 3
  • Suppleant 1
  • Revisor 1
  • Revisor 2

Valberedningen kommer inom en kort tid att presentera ett nytt förslag av eventuella kandidater för året 2023.

Skicka in tävlingsresultat för 2022!

Har du tävlat under 2022? Dags att ansöka om vandringspriserna! Statuter finns här på hemsidan.

Har du tävlat för Hedemora-Säter BK och erövrat en titel? Skicka in det också, så får ni en fin rosett.

Slutligen så har vi även nu statuter för Ströms pris för Bästa special i spårklass tillsammans med övriga statuter på hemsidan, se länk ovan.

När du skickar in:
Skriv förarens namn, hundens officiella namn + "smeknamn" med titlar och ras, var och när ni tävlat, vilken klass och resultat.

Skickas till [email protected] senast 2022-12-31.

🐾🏆🐾

för Hedemora-Säter BK

Kurs: Uppletande av föremål

I december startar en spännande kurs Uppletande av föremål på klubben: varmt välkommen med din anmälan!

Detta är en kurs för dig som vill börja med inlärningen av "Uppletande av föremål" med inriktning mot bruksprov i första hand.

Vi lär hunden att hämta föremål som har mänsklig vittring som är ett tävlingsmoment i Bruksets högre klass och elitklass.

Grötparty!

2022-11 Grötparty

Valberedningens stadgar och förslag för 2023

Valberedningens stadgar och förslag på ny styrelse ligger nu uppe under Om klubben: Årsmöte!

•    November
  •    Oktober
  •    September
  •    Augusti
  •    Juli
  •    Juni
  •    Maj
  •    April
  •    Mars
  •    Februari
  •    Januari
  • 2021

Psst... vi finns på Facebook och Instagram!

Instagram Facebook

Tack till våra sponsorer

agria

primadog_logo_black