Kalendern uppdaterad

Planerade kurstillfällen för årets första valpkurs (fulltecknad) inlagd i kalendern!

För och information och anmälan till kommande valpkurs, se Kurser: Valpkurs.

Officiella tävlingar i spår & lydnad

För anmälan, titta här på hemsidan under rubriken Tävling▹Klubbens tävlingar! 🌞

Träningstävlingar i rallylydnad & agility

Lördagen 3 Juli kommer det hända roliga grejjer på klubben i Skoga, då kan du testa på Rallylydnad och Agility med din hund, oavsett om du är medlem eller ej!

Så vill du ha en rolig Lördag som bjuder på flera skratt tillsammans, ta dig ut till oss i Skoga tillsammans med din hund! 🐶

För mer info/anmälan, se klubbens Facebooksida eller titta här på hemsidan under rubriken Tävling▹Klubbens tävlingar!

Info från styrelsen

Äntligen kan vi meddela att verksamhet på klubben kommer igång!

• Tisdagsträningarna är igång under sommaren – dock utan instruktör, så skott kommer ej att ske.
  • Även torsdags- och lördagsträningarna är igång, under lördagen brukar medlemmarna avnjuta grillad korv och trevligt umgänge tillsammans runt lunchtid.

Vi följer såklart fortfarande riktlinjer från FHM, SKK och SBK. Gör det du också!

Styrelsen önskar få in förslag från er medlemmar på instruktör ni skulle vilja att vi försöker få hem till klubben under en helg.

Förslag mejlas till: [email protected]

Beslut gällande detta tas under medlemsmötet i augusti.

Städdag juli 2021

Namngivning av köket

Vad ska köket heta?

•    Maj