Valpkurs

VALPKURSERNA FULLBOKADE FÖR HÖSTEN 2018.

Kursen ger grundläggande kunskaper i konsten att få en följsam hund som verkligen vill ta kontakt med och samarbeta med dig. Träningen sker utan bestraffning och bygger istället på belöning av önskade beteenden. Praktik varvas med teori där du får grundläggande kunskaper om att ha hund. Praktiken innehåller kontakt, passivitet, koppelträning, sitt/ligg/stanna kvar, hantering, inkallning, möten och förbudsträning. Under teoristunderna inne i stugan får valparna träna på att sitta snällt i knä eller ligga på golvet och göra ingenting medan hussar och mattar fikar och lyssnar på instruktören =)

Kursen är till för valpar från ca 3 månader.

Pris: 800 kr för 8 gånger. Om du inte redan är medlem så tillkommer medlemsavgift.

Första tillfället träffas vi utan hundar. Kom ihåg att ta med vaccinationsintyget.

Valpkurs 2014

Tänk på: Anläggningen är till för medlemmar i klubben. Om du inte brukar vara här så ofta och därmed inte är ett känt ansikte kan du bli ombedd att visa ditt medlemskort. Du är givetvis välkommen att träna hos oss om du kommer från en annan brukshundklubb. Ta gärna kontakt med vår ordförande Yvonne (0730-331037) innan för att kolla vilka dagar det inte är fullt med kurser och annat vid anläggningen.