Träning för klubbens medlemmar

Höst-vinter: Lördagsträning i Skoga ca kl. 11

Så länge det inte är mycket snö och inte otrevligt väder går det bra att träna, promenera tillsammans, umgås. Vad Du känner för. Du avgör själv om det är ok förhållanden eller inte. Vid hyfsat väder startar någon upp grillen, så ta med korv och tillbehör

Brasklapp: Vid ohemult regn, snöstorm eller drivis ställer vi in.

Höst-vinter: Tisdagsträffar i Skoga kl. 18.00

Vi vill så gärna fortsätta träffas även när det är mörkt, kallt och ogästvänligt ute på kvällarna. Så när tisdagsträningarna är över för säsongen träffas vi i stugan istället för ute - fram till dess att tisdagsträningarna kör igång igen i april sisådär.

Perfekt passivitetsträning för hundarna och vi kan träna sånt man kan göra inomhus, till exempel platsliggning.

Och så fikar vi och pratar hund förstås.

Brasklapp: Vid ohemult regn, snöstorm eller drivis ställer vi in.

Vintertid: Träning i ridhuset i Hedenslund

Under vinterhalvåret bokar vi emellanåt ridhuset i Hedenslund för att träna snöfritt och med belysning. Håll koll på Facebook, där ser du när vi bokat tider och vad det kostar.

Alla medlemmar är välkomna!

grupplydnad

Vår-sommar-höst: Tisdagsträning i Skoga kl. 18.00

På tisdagsträningarna finns alltid en instruktör på plats för att hjälpa dig med din träning.

• Instruktör från kl. 18.00.

• Gemensam platsliggning med skott kl 18.15 därefter budföring med skott.

• Från klockan 18.35 är det inga skott.

• Gemensam platsliggning utan skott kl 19.30.

• När träningen är slut för kvällen fikar vi och umgås lite.

En Skogavärd finns tillgänglig och kan visa dig tillrätta om det är första gången.

2018-09-15 Tung apportering Hiro

Tänk på: Anläggningen är till för medlemmar i klubben. Om du inte brukar vara här så ofta och därmed inte är ett känt ansikte kan du bli ombedd att visa ditt medlemskort. Du är givetvis välkommen att träna hos oss om du kommer från en annan brukshundklubb. Ta gärna kontakt med vår ordförande Yvonne (0730-331037) innan för att kolla vilka dagar det inte är fullt med kurser och annat vid anläggningen.