"Slyngel"-kurs

Kursen är för unga hundar som av någon anledning inte kunnat delta i valpkurs. Innehållet i kursen är detsamma som i valpkursen, men vi kan ställa lite högre krav på hunden eftersom den är äldre.

För hundar från 6 till 12 månader.

Pris: 800 kr för 8 gånger. Om du inte redan är medlem så tillkommer medlemsavgift.

Första tillfället träffas vi utan hundar. Kom ihåg att ta med vaccinationsintyget.

Traning1

Anmälning till vårens kurser stängd.

Vi öppnar formuläret för anmälningar till höstens kurser någonstans i juli.

Trevlig sommar!

Badhund

Tänk på: Anläggningen är till för medlemmar i klubben. Om du inte brukar vara här så ofta och därmed inte är ett känt ansikte kan du bli ombedd att visa ditt medlemskort. Du är givetvis välkommen att träna hos oss om du kommer från en annan brukshundklubb. Ta gärna kontakt med vår ordförande Yvonne (0730-331037) innan för att kolla vilka dagar det inte är fullt med kurser och annat vid anläggningen.