Kontaktformulär

Om du har några frågor eller bara vill komma i kontakt med oss kan du skicka ett mejl från formuläret nedan.

NOTERA att du inte ska anmäla dig till kurser via kontaktformuläret - kurser anmäler du dig till via anmälningsformuläret, under fliken Kurser, som bara är öppet en viss tid innan vårens och innan höstens kurser.

Tankar och idéer om klubben

Om du har tankar och idéer om klubben eller om du har något du vill fråga om kan du göra det via kontaktformuläret - eller ta kontakt med någon i styrelsen. Vi svarar så snart vi kan.

Synpunkter på hemsidan

Om du har några synpunkter på hemsidan och hur den kan bli ännu bättre, tar vi tacksamt emot dem och ber dig skicka dem via kontaktformuläret eller ta kontakt med webbmaster eller någon i styrelsen. Vi svarar så snart vi kan.