Hund i hand

Kursen bygger på olika träningsmoment för att stimulera och öka kontakt och kommunikation mellan hund och förare.

Vi tränar på sånt som gör vardagen enklare för dig och din hund, bland annat inkallning, stanna kvar utan oro om matte/husse inte syns, sitta lugnt i bilen, vara lugn när matte/husse undersöker mun, öron och tassar, promenera lugnt utan att hoppa eller skälla vid möte med person.

Det finns tre olika klasser; brons, silver och guld. Du måste klara brons för att gå vidare till silver osv. Du tävlar bara mot dig själv.

Lämplig för hundar över 8 månader. Bra är om din hund tidigare gått en lydnadskurs, men det är inget krav.

Kom ihåg att ta med vaccinationsintyget.

Hund-i-hand

Anmälning till vårens kurser stängd.

Vi öppnar formuläret för anmälningar till höstens kurser någonstans i juli.

Trevlig sommar!

Badhund

Tänk på: Anläggningen är till för medlemmar i klubben. Om du inte brukar vara här så ofta och därmed inte är ett känt ansikte kan du bli ombedd att visa ditt medlemskort. Du är givetvis välkommen att träna hos oss om du kommer från en annan brukshundklubb. Ta gärna kontakt med vår ordförande Yvonne (0730-331037) innan för att kolla vilka dagar det inte är fullt med kurser och annat vid anläggningen.