Skriv i gästboken

Denna gästbok är till för dig som vill dela dina tankar eller åsikter med andra, så ta och slå dig ner en stund och lämna ett avtryck i tiden.

Om du vill puffa för en tävling, utställning, utbildning eller liknande: skicka ett mejl till webmaster pimli@hotmail.com så lägger hon in det under vår flik Inbjudningar.

:) ;) :D :( :O :P :| :S

Gästbok

Antal inlägg: 83

Namn: Marie Åslund
Tidpunkt: 2019-05-29 12:54
Stort GRATTIS till Suzanne Bolin och Kenza till championatet i Rallylydnad

Namn: Gunnel Lundblad
Tidpunkt: 2019-05-27 15:45
Stort grattis till alla Ettor, tvåan och guldmedaljören
Pia Eriksson för en bra och galant avslutning i Hund i Handkursen.
Alla klarade sig med bravur. Vi ses i höst
Sist men inte minst ett Tack till Maggan Lind.

Gunliz och Gunnel
Chippen hälsar

Namn: Yvonne E
Tidpunkt: 2019-02-02 08:58
God mat och trevligt sällskap!
TACK till tjejerna i köket som fixat med klubbens "Tacksägelsemiddag" och TACK till alla som jobbat för klubben Ni alla är guld värda!

Namn: Yvonne E
Tidpunkt: 2018-12-08 12:21
Efter en mycket trevlig grötfest på klubben igår, vill jag säga ett stort TACK till tjejerna i köket som fixat så bra!
Tack också till övriga deltagare för en rolig kväll!

Namn: Maria Krantz
Tidpunkt: 2018-12-03 18:05
Hej!
Jag kommer i början på nästa år att flytta till Hedemora och kommer med hög sannolikhet att skaffa en valp tidig vår. Jag ser fram mot att bli medlem och aktiv i klubben och gör en liten intressekoll för att se om det finns en dagmatte/husse som skulle bli överförtjust över att få umgås med en Golden retriver tik. Självklart mot ersättning och/eller kanske kan jag hjälpa dig när du behöver hjälp. Maila mig om det låter intressant. Med vänlig hälsning, Maria Krantz