Skriv i gästboken

Denna gästbok är till för dig som vill dela dina tankar eller åsikter med andra, så ta och slå dig ner en stund och lämna ett avtryck i tiden.

Om du vill puffa för en tävling, utställning, utbildning eller liknande: skicka ett mejl till webmaster pimli@hotmail.com så lägger hon in det under vår flik Inbjudningar.

:) ;) :D :( :O :P :| :S

Gästbok

Antal inlägg: 74

Tidpunkt: 2017-12-09 17:07
Tack alla för en trevlig kväll på klubben med risgrynsgröt och tillbehör!

Tidpunkt: 2017-11-25 17:37
GRATTIS till Ninni O/Kross, Sara B/Ellen och Elin Ö/Zingo till era kvalificerande resultat i Rallylydnad på Gagnef-Floda BK idag. GRATTIS även till Petra B/Mick.
Sara och Ellen gjorde sin tredje kvalificerande tävling och har nu titeln RLD N.

Tidpunkt: 2017-11-04 19:07
Tre stycken for till Fagersta idag och tävlade Rallylydnad.
GRATTIS Ninni och Menja som gjorde sin tredje tävling med kvalificerande resultat och därmed erövrade titeln RLD N.
Även Sarah B och Ellen fick ett kvalificerande resultat. GRATTIS!
Petra B tar det nästa gång!

Tidpunkt: 2017-11-04 18:59
GRATTIS Ann-Christin och Izo till uppflyttningen från lägre till högre klass idag! Första söktävlingen!

Tidpunkt: 2017-10-14 22:28
Idag har det varit KM på klubben. Ett lite annorlunda KM, med några moment från lydnad, rallylydnad, agility och Hund i Hand. 12 ekipage deltog och årets klubbmästare heter Ninni O med Menja. GRATTIS! och bra jobbat alla andra.