Skriv i gästboken

Denna gästbok är till för dig som vill dela dina tankar eller åsikter med andra, så ta och slå dig ner en stund och lämna ett avtryck i tiden.

Om du vill puffa för en tävling, utställning, utbildning eller liknande: skicka ett mejl till webmaster pimli@hotmail.com så lägger hon in det under vår flik Inbjudningar.

:) ;) :D :( :O :P :| :S

Gästbok

Antal inlägg: 78

Namn: Marie Åslund
Tidpunkt: 2018-10-15 07:54
Stort GRATTIS till Suzanne Bolin och Kenza som blev KM mästare

Namn: Yvonne Ericsson
Tidpunkt: 2018-08-18 20:30
Tack till alla funktionärer som hjälpt till att genomföra dagens tävling i appellklass spår!

Namn: Ida
Tidpunkt: 2018-08-17 09:03
Hallå!
Jag och min schäfervalp letar efter någon kurs att gå, lydnad, spår, eller rallylydnad. Är det någonting ni har framöver till nybörjare? Han är 6månader gammal och älskar att jobba, han har visat stort intresse för sök, men eftersom jag inte riktigt vet hur man lägger spår osv behöver vi lite hjälp med detta främst för min del så jag vet hur jag ska lägga spåren osv. Mvh Ida

Namn: Hipolit
Hemsida: http://opelzabudowy.pl
Tidpunkt: 2018-08-07 17:51
Thanks for an enjoyable look at your quality photos.

Namn: Yvonne E
Tidpunkt: 2017-12-09 17:07
Tack alla för en trevlig kväll på klubben med risgrynsgröt och tillbehör!