Bli medlem

Helbetalande 495 kr Skriv namn, adress, telefonnummer, fullständigt födelsenummer (ååmmdd-xxxx) och eventuell e-postadress på inbetalningskortet.
Familjemedlem 95 kr Familjemedlem kan du bli om någon i din familj, bosatt på samma adress, är helbetalande medlem i Hedemora-Säter BK. Skriv namn, adress, telefonnummer, fullständigt födelsenummer (ååmmdd-xxxx) och eventuell e-postadress på inbetalningskortet och vem du ska bli familjemedlem till.
Delbetalande 95 kr

Delbetalande kan du bli om du redan är medlem i en annan brukshundklubb. Skriv namn, adress, telefonnummer, fullständigt födelsenummer (ååmmdd-xxxx) och eventuell e-postadress och medlemsnummer i den brukshundklubb du är medlem i på inbetalningskortet.

Du kan även bli delbetalande om du är medlem i en rasklubb som SBK har avelsansvar för. Dessa klubbar är:

• Australian Cattledogklubben
  • Australian Kelpieklubben
  • Australian Shepherdklubben
  • Beauceronklubben
  • Rasklubben för belgiska vallhundar
  • Bouvierklubben
  • Boxerklubben
  • Briardklubben
  • Chodský pesklubben
  • Collieklubben
  • Dobermannklubben
  • Rasklubben Hollandse Hedershond
  • Hovawartklubben
  • Riesenschnauzerklubben
  • Rottweilerklubben
  • Rasklubben för Rysk Svart Terrier
  • Schäferhundklubben
  • Vit herdehundklubb

Skriv namn, adress, telefonnummer, fullständigt födelsenummer (ååmmdd-xxxx) och eventuell e-postadress samt medlemsnummer i den rasklubb du är medlem i på inbetalningskortet.

Hedemora Säter Brukshundklubb Bg: 740-9840

Om du betalar över Internet och inte får plats med alla uppgifter går det bra att
mejla dem till Susanne Jonsson [jonsson.susanne@telia.com]
eller ringa Susanne på telefon 070-536 61 81.

Är du under 25 år?

Bli medlem hos Sveriges Hundungdom och välj Svenska Brukshundklubben som din specialklubb. Du får då två medlemskap i ett.

Du registrerar ditt medlemskap här:

Välj en lokal hundungdomsklubb nära dig och sedan Svenska Brukshundklubben som din specialklubb.