Allmänlydnad

Kursen vänder sig till dig som vill ha en trevlig vardag tillsammans med din hund. Den är ett naturligt steg att ta efter valpkursen. Kontaktövningar, allmänlydnad, inkallning och hundmöten blandas med teori. Vi jobbar mycket med kontakten och samarbetet mellan hund och ägare.

Lämplig för vuxna hundar.

Pris: 800 kr för 8 gånger. Om du inte redan är medlem så tillkommer medlemsavgift.

Första tillfället träffas vi utan hundar. Kom ihåg att ta med vaccinationsintyget.

Lydnadsträning

Tänk på: Anläggningen är till för medlemmar i klubben. Om du inte brukar vara här så ofta och därmed inte är ett känt ansikte kan du bli ombedd att visa ditt medlemskort. Du är givetvis välkommen att träna hos oss om du kommer från en annan brukshundklubb. Ta gärna kontakt med vår ordförande Yvonne (0730-331037) innan för att kolla vilka dagar det inte är fullt med kurser och annat vid anläggningen.